Activiteit

Buurtpanel

dinsdag 13 december 2016 , 19:30 uur

Open inloop bewoners Geuzenveld, in dit overleg worden de onderwerpen besproken die door bewoners zijn aangedragen tijdens het vooroverleg op 22 november 2016<\/p>\n

Voorzitter Gerrit Eigenwijks: 

Wilt u, samen met het Gebiedsteam van het Stadsdeel, de wijkagenten en vooral ook samen met andere bewoners bespreken wat er speelt in Geuzenveld en wat er wel en niet moet gebeuren om de wijk leefbaarder, veiliger en schoner te krijgen? Kom dan deel nemen aan het Buurtpanel Geuzenveld. Daar krijgt de samenwerking tussen organisaties, instanties en bewoners gestalte en informeren we elkaar over wat er speelt. Bijvoorbeeld t.a.v. het openbaar vervoer in de wijk, over de Tuinen van West, over Groenbeleid, etc. Zo nodig nodigen we hiervoor mensen uit. 


Enkele weken voorafgaand aan het Buurtpanel houden we eerst een bewonersoverleg. Daar stemmen bewoners af wat er besproken moet worden in het Buurtpanel. Met dat vooroverleg van bewoners zijn we begin 2015 gestart omdat we zo meer rendement uit de buurtpaneloverleggen willen halen. En dit lijkt goed te lukken!

Locatie
Huis van de Wijk Het Pluspunt
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: