Aanbod

Ritje met gezelschap van een buurtgenoot

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Schakel een AutoMaatje uit uw buurt in om er samen op uit te gaan.

Gaat u bijvoorbeeld graag weer eens naar het strand, bent u benieuwd hoe uw ouderlijk huis er nu bij staat of heeft u graag iemand mee bij een huisbezichtiging, even struinen door het winkel/tuincentrum of een bezoekje aan een buurtactiviteit? Samen met een AutoMaatje komt u weer onder de mensen. Naast de leuke uitjes kan een AutoMaatje u ook begeleiden naar uw afspraak in het ziekenhuis of bijvoorbeeld tijdens een praktische afspraak bij het Stadsdeelloket. De nadruk ligt op persoonlijk contact tussen buurtgenoten.

Deelnemen is gratis, u betaalt wel een geringe onkostenvergoeding (contant) voor de brandstof aan het AutoMaatje van 0,30ct per km/per rit + evenuele parkeerkosten. Dit regelt u onderling met de buurtgenoot die u rijdt.

HEEFT U EEN VERVOERSVRAAG?
Bent u minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Of kent u iemand uit uw buurt of via uw werk die graag van AutoMaatje gebruik maakt? Meld uzelf of een ander aan via de helpdesk van Burennetwerk/AutoMaatje via: 
T: 06 514 143 79
E: automaatje@burennetwerk.nl     
W: https://www.burennetwerk.nl/page/automaatje/meld-een-vervoersvraag-aan/   

leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 12 februari 2019, 18:19 uur
Deel dit: