Aanbod

Thuiskok bij jou in de buurt!

Lukt het tijdelijk of langer niet om (iedere dag) zelf te koken? Dan hebben wij de ideale oplossing: het Thuisafgehaald abonnement.

Hoe werkt het?
Met het Thuisafgehaald abonnement spreek je af om voor een vast bedrag per maaltijd (kostprijs plus 10%), op vaste dagen in de week, een vers gekookte maaltijd af te halen of thuis te laten brengen door een specifieke thuiskok. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden; je rekent gewoon af per maaltijd en als de maaltijden niet bevallen, dan kun je het abonnement op elk moment stopzetten. Je zit nergens aan vast. We willen het namelijk zo simpel mogelijk houden!

Nadat de afspraken met de kok gemaakt zijn en je het eten een keer geproefd hebt, betaal je een borg aan Thuisafgehaald. Deze borg bedraagt de totaalprijs voor het aantal afgesproken porties per maand, zodat we altijd zeker weten dat we de kok kunnen uitbetalen. Deze borg werkt ook als goedkeuring. Na het betalen van de borg worden de maaltijden iedere week automatisch afgeschreven van je bankrekening.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 22 oktober 2019, 10:30 uur
Deel dit: