Aanbod

Arbeidskansen realiseren. Doet u mee?

Coaching, Ondersteuning, Maatschappelijke dienstverlening / participatie, Coaching (persoonlijke ontwikkeling) , Voorlichting & advies, Marketing & communicatie
Illustration

Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

WSP wil samen met werkgevers meer arbeidskansen realiseren. Daarom helpen wij werkgevers met een warm hart om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV, Pantar, AM match en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Dankzij deze samenwerking kunnen wij alle werkgevers in de regio Groot-Amsterdam voorzien van passend personeel.

Heeft u werk voor onze talenten? Met het subsidiefilter ziet u in één oogopslag welke subsidies en regelingen er voor u als werkgever zijn. 

In mijn rol als accountmanager binnen het WSP voor stadsdeel Nieuw-West, kan ik u hierin begeleiden. Neem gerust contact met mij op.

 

locatie 
Osdorp
Illustration
 

Geplaatst op 30 mei 2023, 12:39 uur
Deel dit: