activiteit

Computerles Klik2Klik

elke dinsdag, woensdag   |   10:00 - 12:30 uur   |   Huis van de Wijk De Aker

Al meer dan twaalf jaar kunt u in Amsterdam Nieuw-West computercursussen volgen bij Eigenwijks. Leuke en leerzame cursussen die u samen volgt met uw buurtgenoten. 

Onze computercursus Klik2Klik Digi Taal is speciaal voor cursisten die de Nederlandse taal nog niet zo goed machtig zijn. Door middel van leuke opdrachten en filmpjes op de computer oefent u met de Nederlandse taal en leert u de basishandelingen van de computer. Deze cursus duurt 12 weken en kost 25 euro.

Onze cursus Klik2Klik Niveau 1 duurt ook 12 weken en kost ook 25 euro. Het is een brede basiscursus voor de beginnende computergebruiker. U leert werken met de muis en het toetsenbord en wanneer u dit onder de knie heeft gaat u verder met onderwerpen zoals e-mail en internet.

Na deze cursus kunt u nog verder gaan met de cursus Klik2Klik Niveau 2. In deze cursus van 6 weken leert u onder andere hoe u documenten moet opstellen en deze moet beheren in mappen. Ook gaan we bijvoorbeeld flyers maken en kijken we naar de verschillende functies van google. De kosten van deze cursus zijn 20 euro. 

kosten: met korting
kosten toelichting: € 25 voor 12 lessen
type:  Workshop /les
thema:  Overig
datum: di 19 september 2017
gestart op: di 3 januari 2017
eindigt op: do 21 december 2017
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk