Activiteit

Burendag in osdorp, walk&talk!

zaterdag 22 september 2018 , 14:00 - 17:00 uur

Loopt u ook mee met de buren walk en talk?
 
Zaterdag 22 september organiseren we op nationale burendag rond korte water een walk en talk van 14.00-17.00. Bij deze walk staat de buurt ontmoeten, gezelligheid en samen activiteiten ondernemen centraal.
 
Wat is er gaande?
Je kan rondom korte water verschillende burenstops vinden. Buren verzorgen bij deze stop een spel, een drankje, een knutselactiviteit en nog meer leuke dingen. Ook gaan we met elkaar de buurt een stukje schoner maken.
 
Je kunt bij elke stop de route starten en een stempelkaart verkrijgen. Als je alle stempels hebt verzameld kan je in de buurttuin van korte water 358 een goodybag ophalen. Wij hebben er zin in u te ontmoeten, tot dan!
 
Voor jong & oud!!
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Zelf ook een post beheren? Of wil je gewoon mee helpen, dat kan natuurlijk. Alles mag en kan :) Stuur even je berichtje naar k.elberse@philadelphia.nl of 06-15696878. Dan stemmen we dit af met u!

Locatie
Er zijn meerdere posten door de wijk, Onder andere bij Huis van de wijk de Aker En bij Buurttuin Korte water (Bij Korte water 358)
Je kunt op elke stop starten. Op de dag zal het ook aangegeven worden waar de stopt zijn en zal een kaartje met de stops op Facebook gepost worden :)!

Tot dan!

https://www.facebook.com/events/280115995909422/?active_tab=about
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: