Activiteit

TuinKunst, de open tuinendag en kunstmarkt op tuinpark Ons Buiten

zondag 16 juni 2019   |   11:00 - 16:20 uur   |   Tuinpark Ons Buiten, Riekerweg...

TuinKunst op 16 juni: de open tuinen dag en kunstmarkt op volkstuinpark Ons Buiten in Amsterdam


Op zondag 16 juni a.s. zijn alle tuin-, natuur- en kunstliefhebbers van jong tot oud weer van harte welkom op TuinKunst, de open tuinen dag van volkstuinpark Ons Buiten. TuinKunst is bedoeld om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de prachtige tuinen en de Amsterdamse natuur op volkstuinpark Ons Buiten. Dit jaar staat de open tuinen dag in het teken van de bijen. Bijen zijn belangrijk voor behoud van onze natuur. We kunnen niet zonder onze bijen!

Met de open tuinen dag wil volkstuinpark Ons Buiten zoveel mogelijk mensen laten genieten van de groene longen van de stad. Vanaf 11.00u tot 16.00u is er veel te zien en te beleven. U kunt uitgebreid rondsnuffelen op de grote kunstmarkt met meer dan 40 kramen, er is live muziek van band Swing Supply en natuurlijk is er een zonnig terras met lekkere hapjes en drankjes. Maak een rondwandeling over het tuinpark en geniet van alles dat groeit en bloeit.

Op de kunstmarkt staan professionele en amateurkunstenaars, met schilderijen, foto’s, beelden, sieraden, knipselkunst, handwerken en andere creatieve uitingen. Onze imker staat er natuurlijk met bijenhoning. Er wordt een groots houtsculptuur gemaakt: de grootste bij van Amsterdam! Komt u met uw kinderen of kleinkinderen? Er is een fijne speeltuin, een speciale kinderknutsel kraam waar kinderen onder deskundige begeleiding hun eigen kunstwerk maken en waar zij zich kunnen laten schminken als een bij.  Ook dit jaar rijdt er een minitreintje over het tuinpark.

kosten: gratis
thema:  Natuur / dieren
datum: zo 16 juni 2019
locatie: Tuinpark Ons Buiten, Riekerweg 15, 1066 BT Amsterdam