Activiteit

KIDS-WEEK Molen van Sloten

ma 9 dec 2019 - vr 13 dec 2019   |   10:00 - 16:30 uur   |   Molen van Sloten

Hebben uw kinderen deze week geen school?
De Molen van Sloten organiseert de KIDS-WEEK!
Van maandag 9 t/m vrijdag 13 december 2019 krijgen 2 kinderen voor de prijs van 1 toegang tot de molen! (onder begeleiding van één of meer volwassenen) Laat je verrassen tijdens een rondleiding en ontmoet ook gelijk de molenaar!

Voor de familie heeft de Molen van Sloten ook een leuke actie!! Wordt tijdens de KIDS-WEEK Vriend van de Molen voor het jaar 2020 voor slechts €20 ipv €25! Als Vriend van de Molen kunt u onze molen zo vaak bezoeken als u wilt! Tegelijkertijd steunt u de molen, want van de wind alleen kunnen de wieken niet blijven draaien! Bekijk onze website voor de voorwaarden en al onze leuke tegenprestaties waar u als Vriend van kan genieten! https://molenvansloten.nl/steun-ons/

In de week van 9 december gaan alle medewerkers van de 16 scholen in Amsterdam Nieuw West met elkaar een plan maken om het lerarentekort te lijf te gaan en het onderwijs structureel te hervormen. Een moedige en begrijpelijke keuze van Stichting Westelijke Tuinsteden (SWT).

Dit betekent dat 5400 basisschoolleerlingen in Nieuw-West die week geen school hebben, maar natuurlijk wel graag leuke dingen willen doen! Eigenwijks heeft aan SWT toegezegd dat de organisatie in die week alles in het werk zal stellen om zoveel mogelijk activiteiten op de locaties toegankelijk te maken voor kinderen. De Molen van Sloten werkt hier graag aan mee!

Meer info:
https://nos.nl/artikel/2311989-zestien-amsterdamse-basisscholen-week-dicht-vanwege-lerarentekort.html

#Educatie #Kinderen
#ScholenDicht #MolenOpen
molenmaatje Molens
Gebied De Aker, Sloten, Nieuw Sloten
Gebied Osdorp Gemeente Amsterdam

kosten: met korting
leeftijd: Vanaf 4 t/m 12 jaar
datum: vr 13 december 2019
gestart op: ma 9 december 2019
beëindigd op: vr 13 december 2019