Activiteit

WEST BEACH (FILM) FEstival

do 16 sep 2021 - zo 26 sep 2021   |   17:00 - 0:00 uur   |   Op het Bastion naast het...

WEST BEACH (FILM) FESTIVAL AAN DE SLOTERPLAS - Dé plek om je thuis te voelen en je buren te ontmoeten

Beter dan ooit leerden we het afgelopen jaar onze buurt kennen. De geuren van het eettenje om de hoek, het geneurie van de buurman onder de douche en het park voor het dagelijkse wandelrondje. Het heeft veel bewoners aan het denken gezet: hoe verhoud je je eigenlijk tot je buurt? Tijdens 18de editie van West Beach (Film) Festival onderzoeken we dit, samen met de bezoekers en buurtgenoten, aan de Sloterplas.

Programma:
Tijdens dit tiendaagse festival vormt film de kapstok van een veelzijdig programma. Een selectie van wat je als bezoeker kunt verwachten: eten, muziek en een film van de Ghanese, Argentijnse en Syrische ‘Cultuur van je Buur’; poëten en fotografen uit de Labs van de Meervaart; een avond over de architectuur van je buurt, een dag voor alle kleine ‘piraten van hiernaast’; aandacht voor de thema’s eenzaamheid/verbinding. Zie de bijlage voor de andere programmaonderdelen en filmselectie.

Datums, tijden en locatie:
Donderdag 16 t/m zondag 26 september 2021. Het festivalterrein is op zaterdag en zondag geopend vanaf 13.00 uur en op maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur. Het terrein sluit om ca. 00.00 uur. Het filmprogramma start elke avond om 20.30 uur. Bij regen wordt de film vertoond in een tent.
Locatie: op het Bastion naast het Sloterstrand aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.

Pay as you like:
West Beach (Film) Festival is voor iedereen en daarom is de toegang gratis. Er wordt gewerkt met een Pay as you like-principe; iedereen die wil, kan een vrijwillige bijdrage doen aan de deur of via de website . West Beach (Film) Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds en Outdoor Cinema.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Gratis festival. Aanmelding alleen noodzakelijk voor sommige programma onderdelen i.v.m. corona. Volgt onze website of social media-kanalen voor updates.
Gestart op
do 16 september 2021
Eindigt
zo 26 september 2021
Locatie
Op het Bastion naast het Sloterstrand aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.
Documenten