Activiteit

Sloterplas Art Festival 2021

zaterdag 11 september 2021 , 17:00 - 22:00 uur

Swingen op je stoel bij het Sloterplas Art Festival 
 
Ook dit jaar gaat het Sloterplas Art Festival door. Alweer de 13e editie! Op zaterdag 11 september bent u vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom bij Buurtwerkplaats Noorderhof, naast het Sloterparkbad, aan de Sloterplas. Eindelijk kunt u weer genieten van mooie dans- en muziekoptredens, luisteren naar Spoken Word artiesten, zelf deelnemen aan de djembé workshop, gezellige mensen ontmoeten, lekker eten en drinken en swingen op je stoel.  
 
Uiteraard moeten we ons aan de Coranomaatregelen houden. De betekent dat u bij de ingang een legitimatiebewijs en vaccinatie QR-code moet tonen. Dat kan met de Corona Check-App of een Printversie. Ook zullen we uw mobielnummer of mailadres registreren. U krijgt een zitplaats toegewezen op de gezellig ingerichte grasweide aan de Sloterplas.
 
Organisator CreAmClub heeft weer een bijzonder en gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn er optredens van Klezmagic, kunt u genieten van een dansoptreden van Megan Jane Simons, deelnemen aan de djembé workshop, luisteren naar Spoken Word artiesten en naar de muziekgroep Greener Grass. De presentatie is in handen van Maarten Vos.
 
New WeSter cultuurprijs 2021


Een belangrijk onderdeel van het festival is de uitreiking van de New WeSter cultuurprijs. Deze jaarlijkse ‘stadsdeel cultuurprijs’ is in het leven geroepen om initiatieven op het
gebied van kunst, cultuur, sociaal -maatschappelijke projecten en duurzaamheid in Amsterdam Nieuw west onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Net als andere jaren zijn weer drie bijzondere personen/projecten uit het culturele veld in Nieuw west genomineerd. Dit jaar zijn dat: Arjen Barel van het Storytelling Centre Amsterdam, Roelof Fruithof van het West Beach (Film) Festival en Diana Krabbendam van The Beach. 

De voorzitter van de jury en portefeuillehouder kunst- en cultuur Ronald Mauer reikt om 20.00 uur de prijs uit aan de winnaar.
Na de uitreiking van de New WeSter cultuurprijs, treedt de swingende muziekgroep Benjamin Fro & Band op en wordt de avond afgesloten rondom het kampvuur door zangeres Carlien Jeanne;


Ondanks de beperkingen, belooft het weer een gezellige editie van het Sloterplas Art Festival te worden. 


Wees erbij en welkom! Laat u verrassen! Toegang gratis. Indonesische catering aanwezig.

Locatie
Buurtwerkplaast Noorderhof, President Allendelaan 3
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: