Activiteit

Dansmix 50+ in het Kasterleepark

elke Dinsdag , 10:30 - 11:30 uur
Illustration

Een zomer vol dans voor iedereen vanaf 50 jaar 

Dance Connects Community begint haar zomerprogramma op maandag 30 mei met een week vol gratis kennismakingslessen. Moderne Dans en Dansmix voor iedereen vanaf 50 jaar, binnen en buiten, waarin beweging, dans en verbinding centraal staan. 

Het zijn lessen waarin diverse dansstijlen en muziekstijlen voorbij komen en worden uitgediept. In de moderne danslessen is er veel aandacht voor expressie en improvisatie, in de dansmix lessen is er veel aandacht voor choreografieën en conditie opbouwen. 

Een zomer vol dans is wat Dance Connects biedt. Voor iedereen die niet op vakantie gaat of kan, voor iedereen die ook tijdens de zomermaanden lekker in beweging wil blijven en voor iedereen die mensen van gelijke leeftijd wil ontmoeten op een ontspannen en actieve manier. 

Kennismaken?
Een proefles is altijd gratis!

NIEUW-WEST
Afro Dansmix Buiten 50+
Kasterleepark - Ontmoetingsplek:
Basketbalveld - Amsterdam / Nieuw-West

Speciale zomertarieven 
5 - lessenkaart  
€10 (Stadspas groene stip) 
€35 (Stadspas blauwe ruit)  
€40 (regulier) 

10 - lessenkaart  
€15 (Stadspas groene stip)  
€65 (Stadspas blauwe ruit)  
€75 (regulier)  

Lessen zijn gratis voor iedereen op of onder bijstandsniveau. 
Proefles is gratis en later instromen kan altijd. 

Informatie en reserveren: www.danceconnects.nl  / info@danceconnects.nl / 020-2611058 

——————————  

Noot aan de redactie: Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Amsterdam. We willen zo veel mogelijk mensen in Amsterdam e.o. bereiken en zouden het daarom heel fijn vinden als u een bericht plaatst in krant, nieuwsbrief, op website en/of sociale media. Meer informatie over Stichting Dance Connects kunt u vinden op www.danceconnects.nl. Beeldmateriaal is rechtenvrij beschikbaar in de vorm van professionele fotografie (door fotograaf Kim Doeleman. Haar naam graag vermelden bij publicatie). Neem voor vragen en het bespreken van mogelijkheden m.b.t. pr en publicaties contact op met Marieke Josselet / marieke@danceconnects.nl 

omschrijving doelgroep Voor iedereen van boven de 50 jaar die van dansen houdt!

Gestart op di 7 juni 2022. Beëindigd vr 19 augustus 2022

Deel dit: