Activiteit

CLUB DANS - Gouden dansfeest voor jong en ouder

zaterdag 28 januari 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Clubben voor jong en ouder bij Ru Paré

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Je danst op muziek uit alle windstreken samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder. Want dans is leeftijdsloos.

Op 28 januari is CLUB DANS te gast bij Ru Paré met een speciale GOLD-editie. Tijdens deze editie draait DJ Socrates lokale platen met een gouden sound. Je hoort geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden. DJ Socrates staat bekend om zijn diverse en lokale platen uit alle delen van de wereld. 

CLUB DANS, een initiatief van Dance Connecst Community, is een reizend dansevenement en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. 

Ru Paré is een podium voor kunst, cultuur en debat en de huiskamer van de wijk in Amsterdam Nieuw-West. Eerder was CLUB DANS te gast bij o.a. Podium Mozaiek, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal.

CLUB DANS / CLUB GOLD
Zaterdag 28 januari 2023

Ru Paré Community
Chris Lebeaustraat 4

1062DC Amsterdam

Deur open / 19.30 uur

Start / 20.00 uur

Einde / 22.00 uur

Muziek / DJ Socrates

Dresscode / Goud en alles dat glimt, glanst en straalt

Plus / We maken lekkere hapjes en drankjes!

Aanmelden / Via https://danceconnects.nl/club-gold-bij-ru-pare/ of stuur een mailtje naar marieke@danceconnects.nl / gewoon binnen komen lopen kan en mag ook - leuk als je erbij bent!

 

Locatie
Ru Paré
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam

Kosten
Gratis

Illustration
 
Deel dit: