Activiteit

Als de lente komt, fleurig concert van MVA & TAVENU/KAPH

zondag 2 april 2023 , 15:00 - 17:00 uur

Als de lente komt . . .

Gezamenlijk voorjaarsconcert van twee Amsterdamse harmonie-orkesten
Muziekvereniging Amsterdam – Muziekvereniging TAVENU/KAPH

Dirigent: Astrid Gorter

Zondag 2 april – 15.00 uur – Toegangsprijs € 10,-
Spinoza Lyceum – Peter van Anrooystraat 8, 1076 BH Amsterdam

Muziekvereniging Amsterdam en Muziekvereniging TAVENU/KAPH hebben beide een lange staat van dienst in onze hoofdstad, met een traditie van gevarieerde optredens in concertzalen en op andere locaties. Ze werkten daarbij vaak samen met andere blaasorkesten, koren, solisten en ensembles.

Sinds afgelopen zomer zijn de orkesten samengevoegd tot een groter harmonie-orkest om samen meer muzikale mogelijkheden en uitdagingen aan te kunnen. Het succesvolle eerste concert “First Dates” in november smaakte naar meer en door de muzikanten wordt uitgekeken naar verdere samenwerking. Er gaan dus zeker nog meer muzikale dates volgen.

Onder leiding van dirigent Astrid Gorter wordt nu opnieuw gewerkt aan een attractief en uitdagend concertprogramma. Nu met als thema het voorjaar, met muziek die inspeelt op al datgene wat zoal gebeurt en wat er te beleven valt als de lente komt . . . 

Maandag is de repetitie-avond van beide verenigingen, en ook van het gezamenlijk orkest.  De repetities vinden plaats in de Verrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 76, Amsterdam. Belangstelling? Neem contact op met de secretaris van een van beide verenigingen. Zie de websites voor contactgegevens en meer informatie: www.muziekverenigingamsterdam.nl; www.tavenukaph.nl. Of bezoek de Facebookpagina’s.

Tot ziens op zondagmiddag 2 april.  

Locatie
Spinoza Lyceum, Peter van Anrooystraat 8 Amsterdam
Kosten toelichting
10,--
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die van live muziek door een orkest houdt
Deel dit: