Activiteit

Gesprekswandeling bij maanlicht

zaterdag 24 februari 2024 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Wandelen in het maanlicht is magisch. We lopen ’s avonds door het Amsterdamse Bos langs speelweides, vijvers en onder machtige bomen. Je laat je dagelijkse beslommeringen even achter je en gaat in gesprek over het thema ‘liefde’.

Wandelen in de natuur geeft ontspanning en rust. Prima uitgangspunten voor een open en
ontspannen gesprek. Misschien wel met iemand die je niet kent.

In tweetallen ga je in gesprek over het thema van deze wandeling. Wat betekent liefde voor jou? Wat maakt het bijzonder? Aan de hand van vragen wissel je met elkaar van gedachten en ontstaan er vaak nieuwe inzichten.

Meld je aan en wandel mee!
Stuur een e-mail naar slotervaart@kpnmail.nl o.v.v. ‘Gesprekswandeling 24 februari’, vermeld met hoeveel personen je komt en je 06-nummer zodat we je snel kunnen bereiken als de wandeling door weersomstandigheden moet worden afgelast.

Praktische zaken
 De wandeling is ca. 6 km en is onder begeleiding
 We starten om 19.30 uur, dus wees op tijd
Kosten: na afloop kun je een bijdrage doen voor wat deze gesprekswandeling je waard was via een Tikkie of QR-code 

Ontmoet! is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit. 

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Na afloop kun je, ls je dat wilt, een bijdrage doen voor wat deze gesprekswandeling je waard was via een Tikkie of QR-code
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: