Activiteit

Wilde Kunst - inclusieve kunstschool. Voor kinderen met en zonder beperking

Op zaterdag , 10:00 - 12:05 uur
Illustration

Wilde Kunst

Wilde Kunst is een inclusieve kunstschool voor kinderen in de basisschoolleeftijd (6+). Voor kinderen met én zonder beperking. 

Ga mee op ontdekking en meld je kind met een beperking aan voor een reeks van 7 gratis lessen op de zaterdagochtend. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen mee.

Tussen maart en juli 2024 draait de pilot van Wilde Kunst in Station Wildeman. Ons uitgangspunt is dat kinderen leren door te ervaren. Professionele kunstenaars nemen de kinderen mee in muziek, beeldende kunst, dans en theater. 

Je kunt je nu aanmelden voor: 
Blok 1: 9 maart tot en met 16 april
Blok 2: 25 mei tot en met 13 juli

Meer info en aanmelden: www.wildekunst.nl.

Locatie
Station Wildeman
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Financiering uit buurtbudget
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 14 jaar
Omschrijving doelgroep 
Kinderen met en zonder (verstandelijke) beperking. Voor deelname aan Wilde Kunst zijn minimale voorwaarden opgesteld, zodat het haalbaar blijft voor de professionele kunstenaar. Mocht het nodig zijn, worden de voorwaarden aangepast. - het kind kan deelnemen aan een groep (maximaal 7 kinderen) en onder begeleiding van 1 kunstenaar; - het kind kan in principe zelfstandig een les van drie kwartier volgen; - het kind kan een korte instructie in eenvoudige taal volgen; - het kind kan gebracht en gehaald worden.
start / einde
Gestart op za 9 maart 2024. Beëindigd ma 15 juli 2024
Documenten
maximum aantal deelnemers
4
Deel dit: