Activiteit

Orkest zoekt blazers op trompet, trombone, klarinet en hoorn. Doe je mee?

vrijdag 5 april 2024 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

De Westerharmonie in Amsterdam is op zoek naar ervaren muzikanten die minimaal op A/B-niveau spelen. Er is nog plaats voor hoorn, trompet, cornet, eufonium (maar bariton mag natuurlijk ook!), klarinet en (bas)tuba. Ook andere muzikanten zijn welkom. Het orkest beschikt over diverse huurinstrumenten tegen laag tarief. 

Onze enthousiaste dirigent staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van filmmuziek en swing tot klassiek. De leden van het 30-koppige orkest hebben uiteenlopende muzikale ervaring en delen minstens één eigenschap: plezier in ’t spelen, maar met een serieuze ondertoon. We hebben leuke concerten en in 2024 diverse lustrumactiviteiten op het programma staan. 

Wij repeteren wekelijks op vrijdagavond in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart). Onze repetitieruimte is goed bereikbaar met trein, tram of bus. Vrij parkeren.

Nieuwsgierig geworden? 

Wil je meespelen in ons 30-koppige orkest, kom dan eens kijken en luisteren bij een optreden of tijdens een repetitie. Neem vooraf even contact op via secretaris@westerharmonie.nl. Je vindt meer informatie op https://www.westerharmonie.nl/het-orkest/lid-worden/ 

 

Locatie
Hervormd Lyceum West
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
De jaarlijkse contributie bedraagt €225. Studenten betalen de helft: €112,50.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Ervaren muzikanten die minimaal op A/B-niveau spelen, denk aan hoorn, trompet, cornet, eufonium, bariton, klarinet en (bas)tuba. Ook andere muzikanten zijn welkom.


Illustration
Zaterdagmiddag 30 september 2023 was het feest in het Winkelcentrum Nieuw-Sloten op het Belgiëplein. Het concert werd (mede)mogelijk gemaakt door de Winkeliersvereniging.
Deel dit: