Activiteit

BOEKPRESENTATIE: tussen andreasplein en zwarte pad – deel 9

vrijdag 19 april 2024 , 18:30 - 19:30 uur
Illustration

Stichting de Driehoek presenteert het negende deel van haar literaire jaarboek voor Nieuw-West, tijdens een feestelijke bijeenkomst bij OBA Slotermeer.

Bedoeld voor huidige, voormalige en toekomstige auteurs, maar ook voor iedereen zonder schrijfambities maar met belangstelling voor verhalen uit en over Nieuw-West.

Met ook dit jaar weer enkele auteurs die een stukje uit hun verhaal voorlezen, afgewisseld met Tuinstadliederen van en door Jan-Paul van Spaendonck, en de aanbieding van het eerste exemplaar aan de wethouder voor cultuur, Touria Meliani.

Na afloop zijn er hapjes en drankjes, en kunt u het boek kopen.

Tussen Andreasplein en Zwarte Pad is een uitgave van Stichting de Driehoek, een kleine vrijwilligersorganisatie die zich inmiddels eenendertig jaar inzet voor de beeldvorming van Nieuw-West. Meer info, ook over de auteurs van het boek, vindt u op www.driehoek.amsterdam

Fred Martin en Jan-Paul van Spaendonck (red), Tussen Andreasplein en Zwarte Pad – literair jaarboek voor Nieuw-West, negende jaargang. 28 auteurs, 184 pagina’s, ISBN978-94-90586-40-9, € 13,90

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Aanmelden verplicht via OBA Slotermeer agenda
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: