Activiteit

Meedenken en meebeslissen over jouw buurt?

woensdag 19 juni 2024 , 18:00 - 21:00 uur
Illustration

Het Nationaal Programma Samen Nieuw-West is er voor bewoners, door bewoners. Want of het nu om bestaanszekerheid, kansen voor de jeugd, veiligheid of inclusie gaat: bewoners van Nieuw-West zijn de kern van alles wat we doen. Omdat niemand zo goed weet wat er speelt, wat aandacht nodig heeft of wat belangrijk(er) gemaakt moet worden.

Bewoners gezocht
Daarom zijn we op zoek naar bewoners uit Nieuw-West die graag mee willen denken over alle ontwikkelingen in de wijk. Over alles wat al goed gaat of wat juist beter moet. Om hierover mee te praten én te beslissen. Bijvoorbeeld in het bestuur dat verantwoordelijk is voor de beslissingen binnen het Nationaal Programma Samen Nieuw-West. Of als onderdeel van een werkgroep waarin je samen met anderen bewoners meedenkt en meepraat over die beslissingen en ze helpt voor te bereiden.

Kennismaking
Ben of ken jij een bewoner die hart voor Nieuw-West heeft en zich voor het stadsdeel in zou willen zetten? Meld je dan aan voor de kennismaking op woensdag 19 juni die van 18.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in Ru Paré. Dan vertellen we je graag meer over wat
een deelname aan het bestuur en aan een werkgroep inhoudt of hoe je op een andere manier mee kunt doen. Daarnaast vindt er een groepsopdracht plaats om te toetsen of de samenwerking zoals in het alliantiebestuur goed bij jou past. 

Aanmelden
Aanmelden, meer weten over hoe jij mee kunt denken over jóuw Nieuw-West of heb je andere vragen? Mail dan naar: samennieuwwest@amsterdam.nl

Kennismaking bewoners
Woensdag 19 juni, 18.00 – 21.00 uur
Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam
samennieuwwest@amsterdam.nl

Locatie
Ru Paré Community
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Amsterdam Nieuw-West is en prachtig stadsdeel met veel betrokken bewoners en ondernemers. Als het gaat om wonen, werk, veiligheid en de toekomst voor kinderen en jongeren kan er nog veel verbeteren. Daarom werken overheid, (maatschappelijke) organisaties en bewoners samen an de toekomst van Nieuw-West. Voor de huidige en toekomstige bewoners.
Documenten
Deel dit: