Organisatie

Kringwijs

Non-profit

Stichting Kringwijs werkt aan een samenleving waarin mensen elkaar opzoeken en elkaar vragen om mee te denken over oplossingen, ook als dat niet zo voor de hand ligt. Wereldwijd en zeker ook in Nederland is veel kennis en ervaring opgebouwd hoe je stappen kunt zetten naar zo’n samenleving. In samenwerking en in gesprek met mensen, organisaties, zorg en overheid. Wij zien het als onze taak deze kennis en ervaring uit de praktijk blijvend te delen, toe te passen en verder te ontwikkelen.


Stichting Kringwijs ondersteunt overheid en maatschappelijk middenveld bij veranderprocessen en het werken vanuit een verbindende samenlevingsvisie. Dat doen we altijd in samenspraak en op maat, vanuit de waarden die we voorstaan.


We bieden uiteenlopende activiteiten aan. Zoals de training 'Iemand erbij', waarbij buurtbewoners leren hoe ze omgaan met crisissituaties. Of het Stagehuis, een plek voor stagiaires die via outreachend werk vaardigheden via ons opdoen. Via https://www.kringwijs.nl/producten/ vind je meer aanbod.


 


 

Deel dit:
Contactpersonen van Kringwijs