Bericht

Jubileum(feest)maand Molen van Sloten

Geplaatst op 30 juli 2021, 17:58 uur

In september 2021 bestaat de Molen van Sloten 30 jaar in Sloten! Het aftellen tot deze feestelijke maand is begonnen. Wij vieren het 30 jarig jubileum de hele maand september met leuke activiteiten (onder voorbehoud). Viert u met ons mee? Hierbij vast een voorproefje van het programma*:  

- Spectaculaire LASERSHOW! (opening van de jubileummaand)  

- Een 30-uur durende draaimarathon met unieke 'NIGHT EXPERIENCE'. Schrijf nú alvast in via de website, want vol = vol! 

- PRIJSVRAAG met een bijzondere HOOFDPRIJS, doe mee en win!  

- SCHILDERIJENTENTOONSTELLING 'Sloten, toen, nu en straks'!  

- Iedereen die in september 2021 30 jaar wordt, krijgt een GRATIS RONDLEIDING door de molen! (check de voorwaarden op onze website)  

- Exclusieve MOLENLEZINGEN, speciaal voor Vrienden van de Molen!  

- KINDER-middagen!  

Ga snel naar www.molenvansloten.nl voor meer informatie over het programma (incl. data & tijden).  

* Programma onder voorbehoud. Houdt de agenda-pagina op onze website in de gaten voor de actuele informatie.  

De Molen van Sloten is een poldermolen en is oorspronkelijk afkomstig uit de Watergraafsmeer (Amsterdam). De oude molenromp uit 1847 verhuisde naar Sloten en kreeg weer de functie van werkende poldermolen. In 1991 werd de Molen van Sloten officieel geopend door HKH prinses Juliana. Sindsdien zorgt onze molen er, samen met het naastgelegen Akergemaal, voor dat de inwoners van Amsterdam West 'de voeten droog houden'. 

De Molen van Sloten is dagelijks geopend voor publiek, voor oa rondleidingen door de molen en trouwen in onze mooie trouwzaal. De molen is rolstoeltoegankelijk tot en met de stellingzolder (lift en invalidentoilet aanwezig).  

Meer informatie over de molen is verkrijgbaar op www.molenvansloten.nl, telefonisch via 020-6690412 of aan de balie. Ons adres: Akersluis 10, 1066 EZ in Amsterdam (gratis parkeren) 

 

Illustration
 
Deel dit: