Activiteit

Bewoners initiatief 21 juni, Huis van Belgie , 'studiegroep onze natuurlijke gereedschapskist'

woensdag 21 juni 2017 , 19:00 - 20:30 uur

Altijd al willen weten wat je met een brandnetel kan doen? En hoe deze in te zetten ter verbetering van je gezondheid? Welke positieve werking een madeliefje, Kwasibita of Habbat ul Sawda kan hebben op je lichaam?
Wij ook, wij nodigen een ieder uit die nieuwsgierig is, of kennis in huis heeft over de gereedschapskist van de natuur en heilzame werking van planten om zo met elkaar te leren over en een combinatie te maken van wijsheden en gebruiken uit verschillende culturen.

Meer informatie: 'studiegroep onze natuurlijke gereedschapskist'
De opzet van dit initiatief is gericht op een multicultureel samenvoegen van kennis ter bevordering van onze gezondheid in samenwerking met de natuur.
Het lijkt ons leuk vanuit verschillende perspectieven informatie en ervaringen te delen over bruikbare planten en dit alles te verzamelen. Wellicht kunnen we er samen een praktische invulling en uitwerking aan geven.

Wil je misschien een rol spelen in het organiseren, om dit idee handen en voeten te geven? Vind jij het leuk vanuit jouw achtergrond of cultuur informatie of ervaringen te delen?
Of heb je gewoon interesse als deelnemer?
Laat het ons weten door een berichtje te sturen, of een mail naar judith@depersonalcareformule.nl
Of meld je aan voor de vrijblijvende eerste informatie-avond 21 juni 19:00-20:30. Huis van de wijk België.

Locatie
Hobby lokaal
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
koffie en thee voor eigen rekening
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Vindt so wie so doorgang
Illustration
 
Deel dit: