Activiteit

Dag glasblazen/-gieten in Glazen Huis Lommel

zaterdag 20 januari 2018 , 10:00 - 17:00 uur

Het ‘GlazenHuis’ biedt Elsbeth’s cursisten een gevarieerd programma aan onder leiding van een professioneel team glaskunstenaars.

Educatie is voor het ‘GlazenHuis’ één van de belangrijkste activiteiten. In deze workshop werken vier deelnemers ’s ochtends met de glasblazer en de andere vier werken met de glaskunstenaar. ’s Middags wisselen de groepen van begeleider.

De werkstukken die tijdens de workshop gemaakt worden kunnen, omwille van de langzame afkoelperiode, niet meteen mee naar huis worden genomen. Vanaf 2 dagen na de workshop kunnen de stukken opgehaald respectievelijk verstuurd worden. In de praktijk komt het erop neer u op afspraak de werkstukken bij Atelier Golden Spike kunt ophalen. 

Eventueel drukvormen om zandmallen te maken voor het glasgieten kunt u meenemen mits deze lossend zijn. In het ‘GlazenHuis’ zijn ook tal van drukvormen die gebruikt kunnen worden.

Het Glazen Huis verzorgt de lunch. Advies is extra flesjes water zelf mee te nemen en goede werkkleding aan te trekken. We rijden gezamenlijk met enkele auto's vanuit de Oude Haagseweg 91.

 

Locatie
Informatie bij Atelier Golden Spike, Oude Haagseweg 91, 1066 DC Amsterdam
Kosten toelichting
bedrag inclusief 21% BTW voor de twee glaskunstenaars
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
bijzonderheden
Er zijn al 6 deelnemers.
Er is nog plaats voor twee personen.
Illustration
 
Deel dit: