Activiteit

Herdenkingsloop 4 mei

vrijdag 4 mei 2018 , 18:30 - 19:45 uur

Hardlopers gezocht Herdenkingsloop 4 mei!

Op 4 mei herdenken we gezamenlijk alle slachtoffers van verschillende oorlogen. Ook in Nieuw-West zullen er om 20.00 uur ceremonies zijn bij verschillende herdenkingsplekken. Traditiegetrouw vindt vooraf de Herdenkingsloop plaats tussen de drie bijeenkomsten van Meer en Vaart, Sierplein en Plein ’40-’45.

Je kunt hardlopen langs alledrie deze locaties (een tocht van ongeveer 8,5km). Op elke locatie start een hardloopgroep voorafgaand aan de herdenking, waarna de deelnemers de overige locaties met rozen zullen aandoen. Je komt weer terug op de plek waar je bent begonnen en kan dan daar de ceremonie bijwonen. Een unieke manier om met elkaar het verleden te herdenken.

Hardlopers zijn meer dan welkom. De loop start vrijdag 4 mei om 18.30 uur en komt aan om 19.45 uur. Daarna vangen de herdenkingen in Nieuw-West aan. Deelname is gratis. Bovendien ontvangt iedere loper een uniek t-shirt van de herdenkingsloop. Geef je snel op want vol is vol. Aanmelden kan per mail: ellensomsen@hetnet.nl. Vermeld tevens vanaf welke locatie je het liefst wilt vertrekken (Meer en Vaart, Sierplein of Plein ’40-’45) en de maat van je shirt. Voor vragen bel of mail Ellen Somsen 06 28620820.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
met een gratis herinneringsshirt
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
Deel dit: