Activiteit

OPEN HUIS IN SLOTERMEER

zaterdag 25 augustus 2018 , 12:00 - 16:00 uur

Op zaterdag 25 augustus van 12.00 tot 16.00 uur, openen op initiatief van ESAN een aantal organisaties in Slotermeer hun deuren om u te verwelkomen. U kunt kennis maken met de activiteiten die zij het komend seizoen aanbieden. Opgevrolijkt met een draaiorgel dat langs de deelnemende locaties zal rijden kunt u zich laten informeren maar u kunt ook meedoen aan een aantal activiteiten.

  • ESAN/NIVON: Zo zal er in Het Honk, Jan de Louterpad 8, een creatieve tafel zijn waaraan u kunt leren breien, haken, borduren of kaarten maken. Ook worden er filmpjes vertoond van het ESAN Ouderenkoor en van de scootmobieluitjes. Tevens is er een masseur die u een gratis nekmassage aanbiedt. Een gezondheidsambassadeur laat u proeven van heerlijke drankjes en gezonde snacks. De politie informeert u over de veiligheid in de buurt en de bescherming van uzelf en uw woning. Er is een schrijfster en een verteller aanwezig om u over het Project Levensboeken te informeren. Het rollende bankje zal klaarstaan om een praatje te maken met een ieder die aanschuift. Ook de gemeente Amsterdam zal aanwezig zijn met hun informatiebusje.
  • SEZO: SEZO, Jan de Louterstraat 19, informeert u over de cursussen die het komend jaar gegeven gaan worden. U kunt er ook terecht met al uw vragen over huisvesting, financiën en persoonlijke knelpunten. Twee maatschappelijk werksters zullen u te woord staan.
  • OBA Slotermeer: De Openbare Bibliotheek, Slotermeerlaan 103-E, toont u tien levensboeken van bewoners uit Nieuw-West. Twee schrijfsters en een vertelster zullen hun ervaringen over het maken van een levensboek met u delen. Uiteraard kunt u ook meedoen aan dit project door u aan te melden als schrijver of als verteller.
  • De Hippe Heks: Emancipatiecentrum De Hippe Heks, Jan de Louterstraat 13, zet haar deuren wijdt open om u te informeren over tal van activiteiten. Een nieuwe activiteit wordt het vrouwenkoor die levensliederen gaan zingen. Heeft u belangstelling, er is nog plaats genoeg!
  • De Honingraat: Huis van de Wijk De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H ontvangt u met veel plezier. De opbouwwerkers vertellen u graag wat er allemaal te doen is en zijn ook benieuwd naar uw ervaringen en ideeën voor de wijk. Op twee tijdstippen kunt u in De Honingraat terecht voor een rondleiding. Zin in een potje schaken? Vanaf 13 uur kunt u terecht bij de schaakgroep op de eerste verdieping.

Wilt u meer weten of heeft u vragen neem dan contact op met Joke Veldkamp van ESAN op tel. 020-6146844 of 06-29482731.

 

Locatie
Jan de Louterpad/Slotermeerlaan
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: