Activiteit

Sloterplas Art Festival 2020

zaterdag 12 september 2020 , 17:00 - 22:00 uur

Sloterplas Art Festival 2020 gaat door!


Heeft u ook zo’n zin om weer eens met elkaar van muziekoptredens te genieten, naar dichters te luisteren, heerlijk te eten en andere buurtbewoners te ontmoeten? Dat kan bij het Sloterplas Art Festival op zaterdag 12 september van 17.00 tot 22.00 uur bij Buurtwerkplaats Noorderhof aan de Sloterplas. Uiteraard moet u zich wel aan de Coronamaatregelen houden, maar daar helpen we u graag bij.
 
Organisator CreAmClub heeft weer een bijzonder en gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud, dat met veel enthousiasme gepresenteerd wordt door Maarten Vos. 


Tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn er optredens van de Frankfurter Polka Trio; kunt u deelnemen aan een Art Quiz en aan een djembé-workshop, luisteren naar dichters van het Huis der Letteren en genieten van een optreden van de muziekgroep Greener Grass.


Een belangrijk onderdeel van het festival is de uitreiking om 20.00 uur van de New WeSter cultuurprijs door portefeuillehouder kunst- en cultuur Ronald Mauer. Dit jaar zijn de drie genomineerden: Merel Huizinga (Stichting Philomela), Paul Knieriem, regisseur van Hamlet (de Toneelmakerij) en Göckhan Aksoy (Stichting Huis der Letteren).


Na de uitreiking van de New WeSter cultuurprijs brengt de muziekband Baragan levenslustige nummers ten gehore en wordt de avond afgesloten bij het kampvuur door chansonnière Annemarie Brijder.


Het belooft een bijzondere editie van het Sloterplas Art Festival te worden.


Toegang gratis. Catering aanwezig. Wees welkom!


Het Sloterplas Art Festival i.s.m. Buurtwerkplaats Noorderhof is financieel mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stadsdeel Nieuw west en Fonds voor Nieuw West.
 
 

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof, aan de Sloterplas, naast het Sloterparkbad
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Documenten
Deel dit: