Activiteit

WesterHarmonie geeft concert: The roaring Twenties

dinsdag 20 juni 2023 , 20:00 - 21:15 uur
Illustration

Op zondag 11 juni 2023 geeft de WesterHarmonie vanaf 20.00 uur een sfeervol concert in de Kompaszaal in Amsterdam met als thema “the Roaring Twenties”.

Programma
Het repertoire is divers en sfeervol, waarbij het niet alleen om de Charleston gaat, maar vooral ook om de grote veranderingen die zich overal voordeden in de muziek in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Denk aan Satie, Gershwin, Irving Berlin en de jazz. Ook delen uit de Dreigroschenopera van Kurt Weill en dansen van Bartók staan op het programma.

WesterHarmonie
De WesterHarmonie uit Amsterdam bestaat uit ca. 30 hout- en koperblazers en percussionisten onder leiding van Rob van der Sterren. Ten tenminste één eigenschap delen zij: plezier in het spelen, maar met een serieuze ondertoon. Als symfonisch blaasorkest verzorgt het amateurorkest verrassende voorstellingen op verschillende locaties. De repetities zijn op vrijdagavond in Amsterdam West.

Kompaszaal
De Kompaszaal is de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM). Kortom, een prachtige en sfeervolle plek voor historie.

Praktische informatie

Aanvang:    Zondag 11 juni 2023 om 20 uur.
Locatie:     Kompaszaal, KNSM-Laan 311, Amsterdam.
OV:        tram 7, bussen 43, 65, uitstappen bij halte Azartplein.
Parkeren:    gratis op zondag. Maar er is beperkt plaats.
Kaarten:    voorafgaand aan het concert aan de zaal verkrijgbaar en in de voorverkoop te bestellen via penningmeester@westerharmonie.nl.
Toegang: €10. Jeugd tot 12 jaar €5.

Voor meer informatie, zie de website van de Westerharmonie.

Locatie
Kompaszaal, KNSM-Laan 311, Amsterdam.
Kosten toelichting
10 euro per kaartje
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor jong en oud
Illustration
 
Documenten
Deel dit: