Activiteit

Laatste dag foto-expositie: "Zwerfverhalen"

vrijdag 9 februari 2024 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Kom langs en neem een foto uit het archief mee naar huis! Dit is de feestelijke afsluiting van de expositie van dichteres en postvrouw Anjez Winkler met foto's die zijn ontstaan tijdens haar postrondes door het stadsdeel. 

Anjez Winkler is dichteres en postvrouw. De werken in deze tentoonstelling zijn ontstaan tijdens wandelingen voor, na en tussen haar postrondes door in Amsterdam Nieuw-West. Alle foto’s zijn gemaakt met een mobiele telefoon. Daar waar we normaal gesproken denken aan zwerfafval of onkruid, wat zo snel mogelijk moet worden opgeruimd, ziet Anjez schoonheid en poëzie. Zwerfverhalen is de afgelopen maanden te zien geweest in New Metropolis Nieuw-West. Vandaag is de laatste dag waarop de tentoonstelling te bekijken is. Gedurende de finissage (19:00 – 21:00 uur) bouwen we de tentoonstelling af, dus kom langs en neem een foto uit het archief mee naar huis!

Locatie: New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH Amsterdam).

Aanmelden is gratis (maar niet verplicht) en kan via: https://newmetropolis.amsterdam/programma/finissage-zwerfverhalen-wandering-stories 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: