Activiteit

Ontdekgesprek - waar verlang ik naar?

woensdag 15 mei 2024 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Kom langs in de Hoofdkwartier - Buurtkamer aan de hoofddorpweg 25 voor een inspirerend ontdekgesprek over jouw verlangens. Samen met gelijkgestemden gaan we op zoek naar wat jou echt drijft en motiveert. Kunnen we iets leren van de woorden van psychiater Dirk De Wachter uit zijn boek De kunst van het ongelukkig zijn?Laat je verrassen door nieuwe inzichten en ontmoet anderen die ook op zoek zijn naar meer betekenis in het leven. Dit is jouw kans om even stil te staan en te reflecteren op wat echt belangrijk voor je is.

Meld je aan en praat mee!
Stuur een e-mail naar slotervaart@kpnmail.nl o.v.v. ‘Ontdekgesprek 15 mei’ en vermeld met hoeveel personen je komt, dan zorgen wij dat de koffie en thee klaarstaan. Na afloop kun je een bijdrage doen voor wat dit ontdekgesprek je waard was (via Tikkie of QR-code)

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit.

Locatie
Buurtkamer HoofdKwartier
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Na afloop kun je, ls je dat wilt, een bijdrage geven voor wat het je waard was via een Tikkie of QR-code
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Deel dit: