Activiteit

Verhalenavond Sloten Voor Iedereen

vrijdag 24 mei 2024 , 18:30 - 21:30 uur
Illustration

Een uniek evenement voor bewoners van Dorp Sloten en omgeving

Buurtbewoners Oscar en Xina organiseren weer een knusse avond met lekker eten en luisteren naar verhalen, gedichten en hopelijk ook muziek in Dorpshuis Sloten.

Oscar kookt graag voor anderen en maakt een heerlijke vegan soep. Xina is professionele verhalenverteller en zal allerlei verhalen vertellen, van oude volksverhalen tot ontroerende persoonlijke vertellingen, en ook andere vertellers uitnodigen. En er is plek voor bewoners die zelf een verhaal of gedicht willen delen of muziek willen spelen.

Wil je niet alleen luisteren, maar ook iets bijdragen? Geef je op! Wil je zelf een verhaal (max 10 minuten) of gedicht delen of muziek spelen op de avond? Mail: verhalenavond@xina.nl. We bieden graag plek aan lokaal talent!

RESERVEER een plek zodat we weten voor hoeveel we moeten koken. Stuur een mail voor reservering naar verhalenavond@xina.nl of klik hieronder op de Meld Je Aan-knop. 

We waarderen donaties rond de € 4 p.p. om de kosten van het eten te dekken, maar willen toegankelijk zijn voor iedereen, dus kom vooral en geef wat je kunt/wilt.

Locatie
Het Dorpshuis Sloten
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De avond is op donatie basis, geef wat je wilt/kunt, met als richtlijn € 4 per persoon om de kosten van het eten te dekken
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die houdt van samen eten en luisteren naar verhalen, gedichten en muziek - of die een verhaal wil vertellen, gedicht voordragen of muziek spelen.
Deel dit: