Activiteit

WECF - Courageous Conversations - Event & Film

donderdag 25 april 2024 , 16:00 - 22:00 uur
Illustration

Women Engage for a Common Future (WECF) nodigt je uit voor een middag en avond vol moedige gesprekken, film, workshops, creatieve expressie en lekker eten in Amsterdam Nieuw-West!  Entrée is gratis, inclusief eten en drinken. Presentatie is in handen van Naomi Antonius! 

We starten de dag met muziek en een Spray it Like Banksy Workshop. Om 18.30 ben je welkom in Cinema De Vlugt voor de vertoning van de Georgische film Blackbird Blackbird, Blackberry, met als speciale gast de Georgische vrouwenrechten- en milieu-activiste Ida Bakhturidze. 
De hele middag en avond is het mogelijk een fototentoonstelling te bezoeken met het werk van Anjez, postvrouw en dichteres uit Nieuw-West.

De workshops worden verzorgd door het Amsterdam Street Art Museum, SAMA. Presentaties zijn er van Buurtwerkplaats Noorderhof, Larissa Korporaal, voorzitter Pink Nieuw-West en actief voor het Vuilnisoproer en architecte Edith Winkler, met een afsluitend spoken word optreden van Anjez. En in de middag is er een optreden van de jonge spoken word artieste Rihab!  

Wil je zeker zijn van een plek in de bioscoop of bij de Street Art Tour olv Street Art Museum Amsterdam, registreer dan alvast je deelname via de link op onze website of via onze social media kanalen. 

Kom gezellig langs en mis het niet! 

Wanneer: Donderdag 25 april 2024 
Tijd: 16.00-22.00 uur (inloop de hele dag, film om 18.30) 
Locatie: Broedplaats De Vlugt & Cinema De Vlugt, Amsterdam Nieuw-West.  

Locatie
Locatie: Broedplaats De Vlugt & Cinema De Vlugt, Amsterdam Nieuw-West
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
maximum aantal deelnemers
200
Deel dit: