Activiteit

Explodium - Nieuw talent presenteert zich!

vrijdag 10 mei 2024 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

ZID Theater presenteert van 7 t/m 18 mei de negende editie van het multidisciplinaire en internationale ExploreZ Festival op diverse locaties in Amsterdam, waarvan een belangrijk deel in Amsterdam Nieuw-West plaatsvindt. Je kunt hierbij genieten van een rijke mix aan theater, muziek en dans, met maar liefst tien voorstellingen uit binnen- en buitenland. Ook is er een uitgebreid workshopprogramma, waarbij je meer dan welkom bent om aan te sluiten! Het festival hoopt aan de hand van het thema ‘Verandering’ actuele en urgente thema’s bespreekbaar te maken.  In Nieuw-West is er de komende week een mooi programma te bezoeken:

 

Explodium - Nieuw talent presenteert zich! - Ru Paré, Amsterdam

Explodium laat je genieten van vijf korte voorstellingen, elk ongeveer tien minuten durend. Nieuwe makers, veelal met een vluchtverleden en/of migratieachtergrond, laten hun work-in-progress of recent gemaakte werk zien. Theater, muziek, installaties en gesprekken. De makers tonen met passie en energie hun persoonlijke ervaringen en visies op het thema Verandering.  

 

Wilt u komen kijken? Haal nu uw tickets via: https://explorez.nl/event/explodium-nieuwe-makers-presenteren-zich/#expbooking. Dit wilt u niet missen!

Locatie
Ru Paré Community
Kosten toelichting
Kaarten zijn te koop via https://explorez.nl/event/explodium-nieuwe-makers-presenteren-zich/#expbooking
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
De voorstelling is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het bewonderen en ontdekken van nieuwe, getalenteerde maar vooral ook gepassioneerde makers.
Deel dit: