Nieuw bewonersinitiatief

Buitenspelen Vooruit

Geplaatst op 3 maart 2021, 12:19 uur

Met de Kidsclub van organisatie VoorUit wordt er altijd veel geknutseld, gesport en gespeeld. Er is al een knutselbudget aangevraagd door VoorUit maar er is nu vraag een budget voor buitenspeelgoed. Door de lockdown mogen we geen activiteiten meer binnen organiseren. Er zijn daarom nu zelfs 3 kidsclubs in de week, waarbij er alleen maar buiten gespeeld wordt. Wij zouden graag een budget willen aanvragen voor nieuw buitenspeelgoed. Met name ballen, om mee te voetballen en spelletjes te spelen op de pingpongtafel bv. We willen één van onze kidsclubs een voetbalclub laten worden voor vooral de jongens in de wijk. Dit willen we wat serieuzer aanpakken met een scorebord en een kleine megafoon.

ik heb 28 weken x 3 euro = 84 euro erbij gezet als overige kosten. Zo kunnen we hopelijk in de loop van het jaar nog anderen materialen kopen mocht het nodig zijn.

Bedrag: € 163,-

Gewenst resultaat 
Recreatie en sport. Kinderen meer naar buiten krijgen! Vooral met de lockdown zitten kinderen nu veel binnen. Onze speeluurtjes zijn echt momenten waarop ze even kunnen ontladen en nieuwe vrienden maken.
Idee
Deel dit:
Is dit een goed initiatief?

Vind je het waardevol als dit initiatief wordt uitgevoerd?