Bericht

Maak uw levensboek, voor 2018!

Geplaatst op 3 oktober 2017, 21:57 uur

Dit najaar gaat we weer van start met het project "Levensboeken"; Een boek over je eigen leven. Voor ouderen in Nieuw-West is dat mogelijk!

Afgelopen jaar werd van tien vertellers hun levensverhaal opgetekend in een mooi boek.  De schrijvers (vrijwilligers) blikten in enkele maanden tijd met 'hun' oudere verteller terug op zijn of haar leven. Het terugblikken, merkten beiden, droeg bij aan het herbeleven van en betekenis geven aan dat wat voorbij is. De herinneringen werden uiteindelijk in een tastbare vorm vastgelegd: een levensboek, aangevuld met gescande foto's en andere documenten. Een document dat voor de oudere zelf en eventueel voor kinderen, kleinkinderen, overige familie of vrienden nu en later van grote betekenis kan zijn. Ook voor de schrijvers bleek het een geweldige ervaring, met een mooi eindresultaat.

Ook uw levensverhaal in een boek? Bent u 70-plus, woonachtig in Nieuw-West en heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Joke Veldkamp tel.: 020 6 14 68 44 of j.veldkamp45@upcmail.nl.

Deel dit: