Bericht

55+ en een stadspas met groene stip? Pak nu deze kans en ga sporten!

Geplaatst op 28 mei 2024, 16:35 uur
Illustration

Wil jij op een leuke en effectieve manier aan je conditie werken en je spierkracht vergroten? In de buitenlucht? In het groen? Dan is powerwalken iets voor jou! Kom gezellig met ons mee powerwalken in (de buurt van) het Sloterpark in Amsterdam.

Powerwalken is een laagdrempelige en toegankelijke manier van sporten, waarbij je in een stevig tempo wandelt (en tempo's afwisselt) en tussendoor oefeningen doet om je spieren te versterken. Het is de ideale manier om fit te worden en te genieten van de frisse buitenlucht.

Doe mee met onze proefles en ervaar zelf hoe leuk en effectief powerwalken is. Je zult merken dat je na afloop vol energie zit en je al snel resultaat zult zien in je conditie en spierkracht. Dus trek je sportkleding of makkelijk zittende kleding aan en sluit gezellig aan bij één van onze powerwalk groepen!

Meld je aan voor een gratis proefles via www.PowerwalkAmsterdam.nl.

Dan zie ik je binnenkort in het Sloterpark!

Groetjes van Merel (al 8 jaar powerwalktrainster in het Sloterpark)

PS Vrouwen en mannen 55+ met een stadspas met groene stip krijgen de kosten van het sportabonnement bij Powerwalk Amsterdam vergoed. 
Geen stadspas? Of nog geen 55+? Ook dan ben je van harte welkom! Een proefles is voor iedereen gratis. Doe mee en ervaar of powerwalken ook iets voor jou is. 

 

Illustration
Powerwalktraining = lopen in verschillende tempo's + krachtoefeningen + gezelligheid + sociale contacten
Deel dit: