Organisatie

Buurtkrant NieuwSloten Nieuws

Non-profit, Netwerkorganisatie

NieuwSloten Nieuws is de buurtkrant van, voor en door bewoners van Nieuw Sloten en Park Haagseweg, in een oplage van 6000 exemplaren. De krant verschijnt zes keer per jaar. De krant is gestart in 1999 en op de website van Eigenwijks vindt u ons archief (vanaf 2007). De krant wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De drukkosten (DrukwerkDeal) en de verspreiding (DOOR Verspreidingen) worden gefinancierd door Eigenwijks/ Buurthuis België.


De redactie bestaat op dit moment uit acht enthousiaste leden: Aletta Blaisse, Cees Fisser, Michael Jansen (illustraties), Helena de Jong, Ellen van Kessel, Franjo Miloš, Peggy van der Reijen en Kary Slenders. Cees Fisser verzorgt de opmaak/layout. Daarnaast leveren de Wijkagent(en), de Gebiedsmakelaar van Stadsdeel Nieuw-West, de Opbouwwerker(s) in Buurthuis België (Eigenwijks) én de Jongerenwerker in The Matrixx (Combiwel) redactionele bijdragen. 


Woon je in Nieuw Sloten of Park Haagseweg en lijkt het je leuk om ook voor de buurtkrant te schrijven?
Stuur dan een e-mail naar nsn@eigenwijks.nl en de redactie neemt contact met je op.

Als je informatie wil aanbieden voor vermelding in NSN, houd dan rekening met de deadline voor het aanleveren van je tekst.
Kopij inleveren: zie: https://www.eigenwijks.nl/nieuw-sloten/.


Meer informatie via: nsn@eigenwijks.nl.

Illustration
 
Deel dit: