Organisatie

De Heeren van Amsterdam

Onderneming

Schildersbedrijf De Heeren van Amsterdam is een jong, dynamisch bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers die staan voor vakmanschap en kwaliteit.


De Heeren van Amsterdam is in 2002 opgericht door Emile Vermeulen en in eerste instantie als éénmanszaak gestart. Inmiddels is het bedrijf zodanig uitgegroeid en krijgen we diverse mooie opdrachten dat we met meerdere schilders, stucadoors en eventuele andere specialisten in hun vakgebied werken. Het blijft onze doelstelling om het bedrijf persoonlijk te houden en gedurende het hele traject betrokken te blijven om zo een superieure kwaliteit en hoge klanttevredenheid te kunnen garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt. Wij doen zowel particuliere als zakelijke panden in geheel Noord-Holland en indien nodig in heel Nederland.


Tevens zijn wij gespecialiseerd in de "nieuwe en innovatieve" manier van schilderen: airless en aircoat. Het op locatie spuiten van woningen, bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels etc. met latex/muurverven en watergedragen verf voor het houtwerk.
 
De Heeren van Amsterdam volgt de ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken op de voet en maakt altijd gebruik van de beste verven en technieken. U bent daarom altijd verzekerd van het beste resultaat! Als vakschilders werken wij alleen maar met de beste producten zoals: Sigma, Sikkens, Wijzonol en Pure & Original wat staat voor duurzaamheid en kwaliteit.


Voor wie werken wij? ?Voor zowel particulieren als bedrijven, winkelketens, aannemers, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en woningbouwcorporaties.


Wij tillen het schilderwerk, de verbouwing of de renovatie van uw woning of bedrijf naar een hoger niveau. Wij leveren kwaliteit tegen een goede prijs, zowel binnen als buiten. Wij letten op de details, want wij zijn pas tevreden als u dat bent!


Wij horen graag wat uw wensen zijn en nodigen u uit een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Deel dit:
Contactpersonen van De Heeren van Amsterdam