organisatie

Musical 2.0

Vereniging / club

De musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers!
Vanuit onze musicalschool in Amsterdam begeleiden we leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldiscplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor musical. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productieklas (3-6 uur per week).

In de musicallessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.


Bekijk hier ons lesaanbod.

Illustration
 
Deel dit: