Wilma van Stek

Bewoner, Ondernemer, Professional, Professional
Wie is Wilma?

Als ZZP'er ben ik actief bij verduurzamings-projecten en behoorlijk goed op de hoogte van de mogelijkheden en kansen. Zie www.liefdevolduurzaam.nl 


Ik help mensen en bedrijven mogelijkheden voor zichzelf te ontdekken om te verduurzamen, ook als ze niet veel geld voor investeringen hebben. En ondersteun bij het veranderingsproces  dat hiervoor nodig is. 


Zelf heb ik mijn huis uit 1953 helemaal van het gas af en vrijwel energieneutraal gemaakt, deze plannen en de uitvoering hebben mij geholpen een keuze te maken om me helemaal op de verduurzaming te storten en mensen hiermee te gaan helpen.

Mijn werk en hobbies

Als kleine ondernemer op het gebied van verduurzaming vind ik het leuk om alle (technologische) ontwikkelingen te volgen en anderen hierin mee te nemen. Mijn boek, over hoe je kunt verduurzamen zonder grote investeringen, komt 1 juli 2024 uit. Zie www.liefdevolduurzaam.nl/boek/ Maar ook de psychologie van veranderprocessen vind ik heel interessant, dat is vooral in mijn training en coaching van belang. Wie vaker iets van me wilt lezen kan zich opgeven voor mijn inspiratiemails (2x p.m.), je krijgt dan eerst mijn e-book. Zie https://liefdevolduurzaam.nl/e-book-gratis/ 


Daarnaast hou ik van wandelen, reizen, en oppassen op mijn kleinkind. 

Mijn omgeving

Ik woon in Geuzenveld-Slotermeer, een fijne groene buurt met een mix van koop- en huurwoningen. 

Mijn droom

Mijn droom is dat we als burgers meer positieve impact maken, zodat we de wereld schoner en veiliger achterlaten voor de generaties na ons.

Mijn expertise

Ik heb mij ontwikkeld als auteur (boek; Liefdevol duurzaam leven), facilitator, trainer/docent en spreker over verduurzaming, of voor bedrijven die bezig zijn met verduurzaming en wel wat hulp kunnen gebruiken. 


Ik was eerder beleidsadviseur, voorzitter op verschillende plekken en organisator van atletiekwedstrijden en de Sloterplasloop. Heb ervaring met bestuurlijke en politieke processen en weet inmiddels veel van alle technologische mogelijkheden, maar ook van de psychologie van veranderprocessen. 

Mijn mogelijkheden

Ik doe graag meerdere projecten naast elkaar, wat betekent dat ik graag projecten doe die een beperkt aantal uren (per week) vergen. Neem gerust contact op als je wilt kennismaken.

Relevante ervaring

Beleidsadviseur, bemiddelaar, voorzitter, projectleider.