Jennifer Ramsaroep

Bewoner, lid van buurtplatform van deyssel
Wie is Jennifer?

ik ben langer dan 25 jaar woonachtig in de van Deysselbuurt en woon daar met 2 kinderen (9 jaar en 14 jaar) heel prettig.

Mijn werk en hobbies

Ik werk bij het Rijk en ben daarnaast lid van het buurtplatform van Deyssel i.v.m. de vernieuwingen in de buurt zoals beschreven in het vernieuwingsplan.

Mijn omgeving

Vind mijn buurt top!

Mijn expertise

Ik wil graag meedenken met de buurt en een positieve bijdrage leveren aan het wonen in nieuw-west. Ik hou mij op dit moment bezig (samen met 5 andere platformen in Amsterdam) om draagvlak te creeeren waarbij er eigenaarschap en mogelijke vorm van Kaderafspraken een agendapunt wordt bij de gemeente. Wij zijn namelijk bewoners die weten van het reilen en zeilen binnen het buurt en staan dichter bij de bewoners dan een ambtenaar van de gemeente.

Mijn mogelijkheden

Ik zou graag een rol willen spelen in het ontwikkelen en uitdragen van projecten binnen Nieuw-West.

Relevante ervaring

Ik heb een administratief juridisch achtergrond, waarbij ik ervaring heb opgedaan bij gemeente Amsterdam dienst belastingen (groene envelop). Tevens 12 jaar werkzaam geweest bij een zorginstelling in Nieuw-West. Ik heb nu een functie waarbij ik te maken heb met het vreemdelingenrecht. Tevens heb ik 8 jaar ervaring binnen het ondernemingsrecht. (OR)  

Organisaties waaraan Jennifer verbonden is