Bernadette Mpasi

Professional
Mijn expertise

Personeel nodig?
Denkt u net als wij in talenten en kansen? Plaats dan uw vacature op onze website en help jongeren, 50-plussers, vluchtelingen of mensen met een arbeidsbeperking aan het werk.

Over Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP)
Er zijn veel werkzoekenden die zelf geen werk kunnen vinden. Met WSP helpt u deze mensen aan het werk. Dat zijn jongeren, 50-plussers, statushouders en bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking. Net als ieder ander willen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Personeel nodig?
Denkt u net als wij in talenten en kansen? Plaats dan hier uw vacature en help jongeren, 50-plussers, vluchtelingen of mensen met een arbeidsbeperking aan het werk. Plaats hier uw vacature.


Personeel opleiden?
Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Start een leer-werktraject.


Subsidies?
Heeft u werk voor onze talenten? Met het subsidiefilter ziet u in één oogopslag welke subsidies en regelingen er voor u als werkgever zijn. Bekijk de subsidies op onze website.

Mijn mogelijkheden

Er zijn veel werkzoekenden die zelf geen werk kunnen vinden. Met WSP helpt u deze mensen aan het werk. Dat zijn jongeren, 50-plussers, statushouders en bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking. Net als ieder ander willen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen. Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV, Pantar, AM match en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Dankzij deze samenwerking kunnen wij alle werkgevers in de regio Groot-Amsterdam voorzien van passend personeel.

Relevante ervaring

Accountmanagement
Arbeidsmarkt communicatie
Corporate recruitment
Intercedent
Recruiter