Activiteit

Open ochtend !WOON team Nieuw-West

donderdag 12 januari 2017 , 10:00 - 13:00 uur

 

Vanaf 1 januari 2017 gaat het Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West verder als !WOON Nieuw-West. Bij !WOON Nieuw-West kunt u als vanouds terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning bij al uw vragen over huren en wonen. De inloopspreekuren en de WoningNetspreekuren in Nieuw-West blijven op dezelfde locaties en tijden. Maar wij zijn er nu ook voor eigenaar-bewoners die willen weten wat hun rechten en plichten zijn, of eigenaren die vragen hebben over hun VVE.

 

Deze wijziging is onderdeel van een stedelijke reorganisatie. In de hele stad gaan alle Wijksteunpunten Wonen en het Amsterdams Steunpunt Wonen samen verder als een vernieuwde organisatie: !WOON. Ook de bereikbaarheid is aangepast; alle Amsterdammers zijn welkom bij alle !WOON vestigingen in de stad. Daarnaast kunt u met vragen terecht op de vernieuwde !WOON website: www.wooninfo.nl.  Bovendien zijn wij bereikbaar via een nieuw centraal telefoonnummer: 020 52 30 130

 

Om deze verandering feestelijk bekend te maken heeft !WOON Nieuw-West op donderdag 12 januari van 10 tot 13 uur open huis. Rond 10.15 uur ‘heropent’ portefeuillehouder Ronald Mauer het kantoor aan Groenpad 4.

De bewoners van Nieuw-West zijn van harte welkom om het kantoor te bezoeken. U kunt met de medewerkers spreken. Er is koffie/thee en een klein gebakje. Voor de eerste bezoekers is er een gratis CO melder. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

!WOON Nieuw-West

 

Locatie
Groenpad 4, 1068 EB Amsterdam
Kosten
Gratis
Deel dit: