Activiteit

Theaterweekend | Liefde 8+ | Familie

zondag 22 januari 2017 , 14:30 uur

Maas Theater en dans | Liefde (8-88)

In een energiek fysiek spektakel volgen we acht jonge performers op zoek naar liefde. Een groep kinderen die langzaam opgroeit, met vallen en opstaan. Alle seizoenen van de liefde komen langs: zonnig en stormachtig, sprookjes- en kalverliefde, wilde en verstilde liefde. Iedere leeftijd krijgt een eigen kleur. Dompel je onder in deze feestelijke en kleurrijke mix van knuffels, prinsen, Bollywood, hoge hakken, eerste zoenen, onhandige serenades en een wild waterballet.

Liefde is hartverwarmend danstheater op een uitbundig schoolplein, in een ontroerende disco en een spetterende balzaal. Van de makers van onder andere Alleen op de wereld, Voorjaarsoffer en Alice in Wonderland.

Theaterweekend

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari 2017 vindt de tweede editie van het BankGiro Loterij Theaterweekend plaats. Zo’n 50 theaters verspreid over heel Nederland – waaronder De Meervaart – zetten de deuren open voor bekend en nieuw publiek, ook diegenen die normaal gesproken niet snel in een theater komen. Er zijn voorstellingen voor € 10,00 en allerlei leuke activiteiten.

Locatie
Meervaart
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Illustration
 
Deel dit: