Activiteit

Voorstelling WATER van ZID Theater

zaterdag 11 mei 2024 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

ZID Theater presenteert van 7 t/m 18 mei de negende editie van het multidisciplinaire en internationale ExploreZ Festival op diverse locaties in Amsterdam, waarvan een belangrijk deel in Amsterdam Nieuw-West plaatsvindt. Je kunt hierbij genieten van een rijke mix aan theater, muziek en dans, met maar liefst tien voorstellingen uit binnen- en buitenland. Ook is er een uitgebreid workshopprogramma, waarbij je meer dan welkom bent om aan te sluiten! Het festival hoopt aan de hand van het thema ‘Verandering’ actuele en urgente thema’s bespreekbaar te maken.  In Nieuw-West is er de komende week een mooi programma te bezoeken: 

 

Voorpremière WATER - Buurtwerkplaats Noorderhof
WATER is een multidisciplinaire voorstelling, door een diverse groep performers van ZID Theater, over de uitdagingen rondom klimaatverandering en de liefde voor water. Het benadrukt de kracht van water, van mythologie tot feiten, en reageert op verschillende vraagstukken. Poëtisch, speels en intrigerend, voor alle zintuigen, een coproductie met het Europese project Green E.Th.I.Cs. 
 
Samen met ZID Theater brengt Tuning In, een experimenteel koor uit Nieuw West, een aantal songs tot leven. Het repertoire van Tuning In bestaat uit strijdliederen van ver en dichterbij en streeft ernaar om ruimte te creëren voor verschil en authentieke verbinding.  

 

Wilt u komen kijken? Haal nu uw tickets via: https://explorez.nl/event/voorpremiere-water/#expbooking. Dit wilt u niet missen!

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof
Kosten toelichting
Kaarten zijn te koop via https://explorez.nl/event/voorpremiere-water/#expbooking
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
De voorstelling is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorstelling rondom klimaatverandering en de kracht van water.
Documenten
Deel dit: